Deze maillist 'borduurt' verder op de maillist die er al was in Nederland (http://www.xs4all.nl/~gyelt/ergo/maillist.html). De beheerders van die maillist zijn namelijk verhuisd naar het buitenland, vandaar dat ik, studente ergotherapie, de maillist nu beheer.
De emailadressen zijn niet aan te klikken wegens het voorkomen van ongewenste email.

De maillist werkt als volgt:

Iedere ge´nteresseerde kan zich vrijblijvend (en uiteraard zonder kosten) opgeven bij het e-mailadres ergo-subscribe@jcz.nl.
Vervolgens wordt er een mail terug gestuurd. Bij deze mail hoeft er alleen maar op 'beantwoorden' of 'reply' te worden gedrukt en dan worden verstuurd.
Vanaf dat moment is men geabonneerd op de maillist.

Je kunt ook lid worden van de digest. Dan krijg je per dag maar ÚÚn mail met alle mails daarin die die dag zijn verstuurd. Om je hier aan te melden kun je een mailtje sturen naar ergo-digest-subscribe@jcz.nl.
Er wordt dan weer een mail verstuurd, waarbij er alleen nog maar op 'beantwoorden' of 'reply hoeft te worden gedrukt en dan worden verstuurd.

Een bericht voor de maillist moet worden gestuurd naar ergo@jcz.nl.

Ieder bericht van een lid aan het e-mailadres van de maillist (ergo@jcz.nl) wordt steeds automatisch naar alle leden gestuurd. Dat betekent dat ieder lid alle vragen en berichten via de gewone e-mail ontvangt en dat ieder lid eigen berichten en reacties steeds richt aan het e-mailadres ergo@jcz.nl.

In feite wordt er een platform van ge´nteresserden gecreŰerd, waarop uitsluitend leden vragen, tips, antwoorden enz. kwijt kunnen en waarop discussies kunnen ontstaan.

Er zijn geen verplichtingen aan een abonnement gekoppeld. Iedereen is vrij om de berichten te lezen of niet en om te reageren of niet. Het abonnement kan op ieder willekeurig moment opgezegd worden door een bericht te sturen naar het e-mailadres ergo-unsubscribe@jcz.nl. Het opzeggen van de digest gebeurt door een bericht te sturen naar ergo-digest-unsubscribe@jcz.nl.

De voordelen mogen duidelijk zijn:


Geef graag dit bericht door aan andere mogelijk geinteresseerde: hoe groter de club, des te beter.


Veel plezier!

Groeten,

Maaike
maaike apenstaartje jcz punt nl